Competentieanalyse

MatchQ kan een organisatiespecifieke competentieset opstellen. Met behulp van onze GedragsIndicator vertalen wij organisatiespecifieke competenties of kernwaarden naar concreet werkgedrag. Deze competenties of kernwaarden worden ingericht in de rapporten om de resultaten van kandidaten of medewerkers tegen af te zetten. 

HomeCompetentieanalyse

Competentieanalyse in twee stappen

1. Vaststellen competenties

Definiëren van de organisatie specifieke competenties op gedetailleerd niveau. Op basis van de omschrijvingen van de competenties combineren we de juiste gedragskenmerken uit ons gedragsmodel om de competentie zo representatief mogelijk te kunnen scoren.

2. Toetsen aan medewerkers

Met de GedragsIndicator meten wij het werkgedrag van de huidige medewerkers. Ook ontvangen wij de beoordelingen van deze medewerkers op bijdrage aan cultuur en kernwaardes van de organisatie (dit kan anoniem). Zo kunnen wij goede, gemiddelde en mindere medewerkers tegen elkaar afzetten.

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement bieden wij de mogelijkheid om een vaste prijs per maand te betalen en een staffelprijs per assessmentafname. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen met een vaste bundelprijs en fair use.

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Download dan de gratis brochure.