Kristel Teirlinck

“Voor mensen blijft het lastig te benoemen waar hun kwaliteiten liggen. En dan is het ook nog de kunst er iets mee te doen. Door goed te luisteren, gerichte vragen te stellen en oprechte interesse te tonen aan mij de taak mensen daar inzicht in te geven!”

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Eigen look & feel
 • Custom database inrichting
 • Toegang tot MatchQ Analytics
 • Voordelig bij hoog volume testing

Wie ben ik?

Mijn naam is Kristel Teirlinck, Consultant en Trainer bij MatchQ. Ik sta positief in het leven, verdiep me graag in de zienswijze van een ander en wordt blij van een stevige hike in de bergen. Samen met mijn vriend woon ik in Utrecht en gaan we er graag op uit. We vinden het allebei leuk om nieuwe dingen te proberen. Zo hebben we bijvoorbeeld het vogelspotten ontdekt, weten we hoe we knolselderijsteaks volgens Ottolenghi’s recept klaar moeten maken en zijn we gestart met het leren van pianospelen.

Goed, er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Vanuit mijn interesse in gedrag van mensen heb ik Arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Nu bij MatchQ help ik organisaties om het talent van hun werknemers of kandidaten optimaal in te zetten door middel van inzicht uit onze assessments. Hoe fijn als werknemers iets doen waar ze van nature sterk in zijn. Ze gaan dan met veel plezier naar hun werk en zijn ook langer succesvol. Ik adviseer mijn klanten in verschillende HR processen zoals, werving & selectie en ontwikkeling. Ik doe ook onderzoek bij mijn klanten naar wat het succesvolle gedrag is bij hen op de werkvloer. Daarnaast geef ik trainingen zoals, teambuilding of zelfreflectietrainingen. Voor mensen blijft het lastig te benoemen waar hun kwaliteiten liggen. En dan is het ook nog de kunst er iets mee te doen. Door goed te luisteren, gerichte vragen te stellen en oprechte interesse te tonen aan mij de taak mensen daar inzicht in te geven!

Mijn carrière

 • Universiteit van Tilburg

  2010 - 2014
  Bachelorgraad, Psychologie
 • Vrije Universiteit Amsterdam

  2015 - 2016
  De arbeids- en organisatiepsychologie richt zich op het menselijk gedrag binnen organisaties en werksituaties.
 • HR-Management

  2016 - 2017
  Allround inzetbaar op de afdeling HRM. Verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de opleidingen en competenties per functie volgens ISO 9001 normering, herschrijven van functieomschrijvingen, zorgdragen voor de recruitment procedure van stagiair(e)s en ondersteuning geven in de personeelsadministratie.
 • Recruitment Consultant

  2017 - 2019
  Als Recruitment Consultant verantwoordelijk voor het gehele consultancy traject bij specifieke recruitmentopdrachten. In deze dubbelrol ben je een professionele gesprekspartner/adviseur voor de klant én een coach/loopbaanbegeleider voor de kandidaat. Daarnaast ben ik aanspreekpunt, begeleider en coach van junior consultants en optimaliseer/innoveer/digitaliseer recruitment processen.
 • Consultant

  2019 - heden
  In de rol van Consultant help ik organisaties bij deze selectie of talentmanagement vraagstukken. Daarbij geef ik advies met behulp van onze oplossingen, tools en analytics. Daarnaast ben ik ook Trainer en geef ik teambuilding- en zelfreflectietrainingen.

Specifieke kwaliteiten

Specifieke kwaliteiten

Outputoriëntatie

Oplossingsgericht, Kwaliteitsgericht, Reproduceren, Regelen, Overzicht, Doorzetten, Prioriteiten stellen

Procesoriëntatie

Kritische instelling, Informatie verwerken, Objectief, Voorzichtig

Mensoriëntatie

Onbevooroordeeld, Empathisch, Hulpvaardig, Warm luisteren, Respectvol, Waardering uiten, Helicopterview, Koers- en richtinggevoel, Bruggen tussen mensen slaan, Omgaan met kritiek

Omgevingsoriëntatie

Verbeeldingskracht, Experimenteerlust, Initiatiefrijk, Inspireren, Lef, Omgevingsgericht, Signaalgevoelig, Netwerken, Aanpassen

Het gedragsprofiel van Kristel

Het gedragsprofiel van Kristel

Outputoriëntatie

Kristel denkt in praktische oplossingen om problemen aan te pakken. Zij zal zich op efficiënte wijze richten op het realiseren van de doelstellingen.

Omgevingsoriëntatie

Kristel is snel enthousiast voor veranderingen en sluit zich doorgaans snel aan. Zij levert zoveel mogelijk maatwerk, aansluitend op de verwachtingen van de ander en de eigen mogelijkheden. 

Procesoriëntatie

Procesoriëntatie

Het voorkeursgedrag van Kristel is niet gericht op inhoudelijke analyses. Zij laat zich in eerste instantie niet leiden door de procedurele kant van het werk.

Mensoriëntatie

Mensoriëntatie

Kristel is mensgericht. Wekt vertrouwen en is coöperatief en attent in de omgang. Zij streeft naar een harmonieuze samenwerking. Zij betrekt anderen graag bij de eigen zienswijze en vraagt om reacties. Is gericht op het bieden van perspectief.

Meer weten?

Meer weten over MatchQ? Ik neem graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en ik neem snel contact met je op.