Melissa Lamers

“Door mijn werk bij MatchQ weet ik hoe belangrijk het is om werk te hebben waar je energie van krijgt. Hoe kan ik jou helpen talent te vinden, binden, boeien en behouden?”

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Eigen look & feel
 • Custom database inrichting
 • Toegang tot MatchQ Analytics
 • Voordelig bij hoog volume testing

Wie ben ik?

Hoi ik ben Melissa Lamers, sales consultant bij MatchQ. Met een ondernemende en frisse blik sta ik in het leven. Eigenlijk zou ik willen schrijven, met een ondernemende en frisse blik stap ik ’s ochtends uit bed. Maar oké dat is misschien niet helemaal waar, een echt ochtend mens ben ik niet .

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, en laat dat nou op dit moment net het geval zijn, komen de eigenschappen enthousiast, impulsief en energiek in mij naar boven. Prestatiegericht en kwaliteitsbewust ga ik te werk, hierbij denk ik graag out-of- the box. Zoals je ziet in mijn gedragsprofiel krijg ik energie van het bedenken van nieuwe projecten, concepten, ideeën en alles wat hierbij komt kijken. Zoals Albert Einstein ooit zei: “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.”

Zelf kom ik uit Arnhem, hier woon ik samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig op pad te zijn voor een kopje koffie, een wijntje of gewoon iets lekkers. Tja en mede om dit te compenseren ben ik veel in de sportschool te vinden om met dumbels en gewichten te spelen. Met cardiosporten heb ik een haat-liefde verhouding, maar ach hardlopers zijn doodlopers.. toch? 😉

Naast sporten, koffie drinken en lekker eten heb ik onwijs fijne vrienden, familie én een fulltime pakketbezorger, ik houd namelijk erg van (online)shoppen. Vallen vrienden en familie onder de categorie hobby? Ik breng in ieder geval graag veel tijd met ze door. Zo kan je ons bijvoorbeeld vinden op een festival waar we uren cocktails drinken en dansen maar ook vind je ons in het park waar we gezellig gezamenlijk spelletjes spelen.

Oke, even terug naar waar we mee begonnen, sales consultant bij MatchQ. Hoe ben ik hier gekomen? Ik ben een echt mensen-mens, dit samen met mijn ondernemende drive heeft gemaakt dat ik ben gaan studeren aan de Hospitality Business School aan het Saxion. Na het behalen van mijn diploma ben ik bedrijfsleider geweest bij een groot restaurant in Arnhem. Hier leerde ik werken met een team. Ik vind het belangrijk iedereen in zijn/haar kracht te zetten. Ook kreeg ik te maken met andere HR gerelateerde zaken zoals het werven en selecteren van nieuwe personeel, talentontwikkeling en opleidingstrajecten. Dit heeft mij enthousiast gemaakt over de diepgang van veel HR-vraagstukken. Met dit enthousiasme ben ik bij Randstad gaan werken. Bij Randstad heb ik mijzelf ontwikkeld in sales en heb ik mij verder verdiept in verschillende HR-vraagstukken. Deze kennis helpt mij dagelijks in mijn werk bij MatchQ. Door mijn werk bij MatchQ weet ik hoe belangrijk het is om werk te hebben waar je energie van krijgt. Hoe kan ik jou helpen talent te vinden, binden, boeien en behouden?

Unlock your human capital!

Mijn carrière

 • Bachelor of Business Administration

  2013 - 2017
 • Bedrijfsleider

  2018 - 2019
  In deze functie ben ik verantwoordelijk geweest voor het leidinggeven, coachen en ontwikkelen van +/- 20 medewerkers, bijkomende HR-gerelateerde taken en de Marketing en Sales.
 • Intercedent

  2019 - 2020
  Het onderhouden, uitbouwen en opzetten van klantrelaties, recruitment van verschillende profielen, begeleiding en ontwikkeling Flexkrachten
 • Sales Consultant

  2020 - heden
  In mijn huidige rol ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klantrelaties en het signaleren van ontwikkelingen in de markt. Daarnaast help ik bouwen aan de propositie en zichtbaarheid van MatchQ.

Specifieke kwaliteiten

Specifieke kwaliteiten

Outputoriëntatie

Oplossingsgericht, Kwaliteitsgericht, Reproduceren, Regelen, Overzicht, Doorzetten, Prioriteiten stellen

Procesoriëntatie

Kritische instelling, Informatie verwerken, Objectief, Voorzichtig

Mensoriëntatie

Onbevooroordeeld, Empathisch, Hulpvaardig, Warm luisteren, Respectvol, Waardering uiten, Helicopterview, Koers- en richtinggevoel, Bruggen tussen mensen slaan, Omgaan met kritiek

Omgevingsoriëntatie

Verbeeldingskracht, Experimenteerlust, Initiatiefrijk, Inspireren, Lef, Omgevingsgericht, Signaalgevoelig, Netwerken, Aanpassen

Het gedragsprofiel van Melissa

Het gedragsprofiel van Melissa

Outputoriëntatie

Als de omstandigheden erom vragen, komt Melissa in beweging om zaken op te pakken. Zij is minder gericht op efficiënt en gestructureerd werken.

Omgevingsoriëntatie

Melissa is gericht op het bieden van nieuwe mogelijkheden en oorspronkelijke oplossingen. Zij heeft een beweeglijke geest en is snel enthousiast voor veranderingen. Zij levert zoveel mogelijk maatwerk, aansluitend op de verwachtingen van de ander en de eigen mogelijkheden.

Procesoriëntatie

Procesoriëntatie

Melissa wil zich ervan verzekeren dat alles inhoudelijk klopt. Zij doorgrondt het probleem om een juiste conclusie te kunnen trekken op basis van de feiten. Zij voelt van nature aan waar de regelgrenzen liggen en zal dezen niet snel overtreden.

Mensoriëntatie

Mensoriëntatie

In de uitoefening van het werk zoekt zij niet per definitie de samenwerking met anderen op. Zij denkt vooruit en staat open voor feedback om er in de toekomst beter van te worden.

Meer weten?

Meer weten over MatchQ? Ik neem graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en ik neem snel contact met je op.