Nadia Horst

“Het achterhalen van werkelijke behoefte, hierin meedenken en waarde kunnen toevoegen aan het proces tussen mens en organisatie. Daar krijg ik energie van.”

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Eigen look & feel
 • Custom database inrichting
 • Toegang tot MatchQ Analytics
 • Voordelig bij hoog volume testing

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Nadia, sportieveling, reizigster en sociaal dier pur sang. Daar mag ik inmiddels ook de titel Consultant bij MatchQ aan toevoegen. Ik woon in Utrecht waar ik een paar jaar geleden een prachtig stulpje heb gekocht. Mijn wens was een beachhouse….ik woon aan een sloot dus dat schiet aardig op. Maar de palmboom staat er! Als fervent reizigster ben ik daar namelijk gek op. In de afgelopen jaren heb ik prachtige reizen mogen maken. De natuur, de mensen, andere culturen, de buitenlandse keukens, geef mij een backpack, een paar sexy flipflops en ik ga het avontuur aan! Reizen geeft mij zoveel inzichten en dat vind ik ontzettend waardevol met betrekking tot alle aspecten in mijn leven. Daarnaast is sporten één van mijn andere bezigheden waar ik ontzettend blij van word. Als vierjarige stond ik al op de ski’s. Dat doe ik nog steeds dus je kan je vast wel voorstellen hoe ongelofelijk soepel ik van die berg af glijd. Ook heb ik op redelijk hoog niveau getennist. En ik zeg redelijk, omdat ook ik de bal weleens in het publiek mepte. Nu heb ik mijn motivatie gevonden in fitness. Als krachtpatser sta ik tegenwoordig flink te zwaaien met gewichten in de gym. Maar daarnaast breng ik ook graag veel tijd door met vrienden en familie. Lekker borrelen, een uitdagende activiteit (klimbos, kanoën, bungeejumpen, je kan het zo gek niet bedenken) of een avondje fine dining, ik ben erbij. 

Maar nu even ter zake. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan binnen de werving & selectiebranche heb ik de stap gemaakt naar MatchQ. In mijn rol als Consultant bij MatchQ hecht ik veel waarde aan het leveren van een succesvolle bijdrage bij de selectie van nieuw talent binnen diverse organisaties. Het achterhalen van werkelijke behoefte, hierin meedenken en waarde kunnen toevoegen aan het proces tussen mens en organisatie vind ik ontzettend interessant. Dat is hetgeen waar ik energie van krijg! In de afgelopen jaren heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen op het gebied van sales, relatiebeheer, HR, diverse recruitmentvraagstukken en als sparringpartner. Van daaruit kan ik een mooie vertaalslag en verdieping maken met betrekking tot selectie, ontwikkeling en doorstroom van talenten middels assessments en trainingen. In mijn werk ben ik kritisch, omdat kwaliteit voor mij voorop staat. Daarnaast is mijn streven altijd een gezamenlijk succesvol resultaat. Of dat nu met mijn team van topcollega’s is of met de klant, het is voor mij allemaal even belangrijk. Plezier, groei en stabiliteit, daar gaan we wat mij betreft voor.

En mocht je daar nog iets aan toe willen voegen? Ik kom graag in contact met je om het optimale uit de talenten binnen jouw organisatie en of team te halen.

Mijn carrière

 • Marketing medewerker bij Studio Hilversum

  2009 - 2009
  Opzetten marketingplan om nieuw product in de markt te introduceren. Bestaande uit: Marktonderzoek, realiseren klantenbestand, bezoeken potentiële klanten en het verspreiden van direct mailings.
 • Sales en eventmedewerker bij golfbaan Het Rijk van Nunspeet

  2010 - 2010
  Verantwoordelijk voor: Organiseren golfdagen voor particulieren en bedrijven, opstellen offertes, overleg met klanten, telefonische acquisitie, relatiebeheer en het aanwezig zijn op events ter coördinatie.
 • Tandartsassistente bij Tandartsenpraktijk Gouw

  2010 - 2011
 • Projectplanner

  2011 - 2017
  Verantwoordelijk voor: Voorbereiding en coördineren projecten, het opstellen van offertes en onderzoeksrapportages, beheer volledige planning, contact opdrachtgevers en het organiseren van workshops/cursussen.
 • Recruitment Consultant

  2017 - 2021
  Werkzaamheden: Werven en begeleiden kandidaten, voeren van intakegesprekken. Telefonische acquisitie, klant- en prospectbezoeken, beheren eigen klant- en prospectportefeuille, relatiebeheer (sparringpartner), tariefonderhandelingen.
 • Consultant

  2021 - heden

Specifieke kwaliteiten

Specifieke kwaliteiten

Outputoriëntatie

Oplossingsgericht, Kwaliteitsgericht, Overzicht, Concreet en duidelijk, Doorzetten, Prioriteiten stellen, Actiegericht, Planmatig werken

Procesoriëntatie

Kritische instelling, Informatie verwerken, Intuitief aanvoelen of informatie juist is, Gevoel voor risico's, Vragen stellen om probleem te doorgronden, Accuratesse, Objectief, Afspraken nakomen, Zorgvuldig werken

Mensoriëntatie

Warm luisteren, Empathisch, Helicopterview, Omgaan met kritiek, Leerbereid

Omgevingsoriëntatie

Inspireren, Lef, Signaalgevoelig, Oorspronkelijk denken, Experimenteerlust, Kansen zien en benutten, Omgevingsgericht, Aanpassen, Improviseren

Het gedragsprofiel van Nadia

Het gedragsprofiel van Nadia

Outputoriëntatie

Nadia denkt in praktische oplossingen om problemen aan te pakken. Zij werkt doelgericht en efficiënt. Verliest de voortgang en het doel niet uit het oog.
Zij houdt het overzicht over het pad naar het resultaat.

Omgevingsoriëntatie

Nadia is snel enthousiast voor veranderingen en sluit zich doorgaans snel aan. Zij zoekt wederzijds voordeel. Denkt beweeglijk mee naar mogelijkheden om gezamenlijk resultaat
te behalen. Gericht op maatwerk, passend bij de verwachtingen van de ander en de eigen mogelijkheden. Speelt handig in op de omgeving.

Procesoriëntatie

Procesoriëntatie

Nadia is van nature kritisch op de juistheid van informatie. Weet problemen te doorgronden en juiste conclusies te trekken op basis van harde feiten. Zij laat zich in eerste instantie niet leiden door de procedurele kant van het werk.

Mensoriëntatie

Mensoriëntatie

In de uitoefening van het werk zoekt zij niet per definitie de samenwerking met anderen op. In de uitvoering van de werkzaamheden houdt zij zich minder bezig met het ontwikkelen van de koers en visie voor de toekomst.

Meer weten?

Meer weten over MatchQ? Ik neem graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en ik neem snel contact met je op.