SLIM-subsidie aanvragen voor de ontwikkeling van je personeel?

MatchQ helpt je aan een gedegen plan voor jouw subsidie-aanvraag. Ons online assessment geeft je direct inzicht in de ontwikkelkansen binnen jouw bedrijf. Daarnaast ontvang je gratis advies van onze consultants om de SLIM-subsidie snel aan te vragen. Probeer het nu!

HomeSLIM regeling

SLIM-regeling: extra subsidie voor het MKB

MKB-bedrijven kunnen vanaf 1 t/m 30 september 2020 subsidie aanvragen om loopbaan en ontwikkeladviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden. De subsidie varieert tussen de €5000 tot maximaal €24.999. Meer uitleg hierover vind je op de website van de Rijksoverheid.

Werkgedrag en talent automatisch gevisualiseerd

MatchQ is specialist op het gebied van talent (pre-)selectie, het inzichtelijk maken van talent en het verbeteren van talent. We maken talent binnen je organisatie objectief, meetbaar en inzichtelijk voor training, ontwikkeling en doorstroom doeleinden. Met onze unieke GedragsIndicator maken we inzichtelijk over welk talent je medewerkers of kandidaten beschikken.

Data geeft je grip op ontwikkeling

Geen onduidelijke leerdoelen meer of beslissingen gebaseerd op onderbuikgevoel. Onze heldere rapportages leveren je concrete handvatten op voor de aansturing en ontwikkeling van je medewerkers middels Coach- en Talentrapportages. Vanuit de leerbehoefte van de medewerker kun je dit vervolgens gebruiken om een leer- en ontwikkelplan op te stellen en periodieke ontwikkelgesprekken te voeren.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Wij geloven in de kracht van meetbaar gedrag en denken graag met je mee over een duurzaam ontwikkelplan voor je personeel. Probeer de GedragsIndicator en ontdek de mogelijkheden!

Persoonlijke demo?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons assessment? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.