Taaltoets

Test de taalkennis en het taalniveau van je medewerkers met onze taaltoetsen

Dient een kandidaat een taal op een bepaald niveau te beheersen? Met onze verschillende taaltoetsen meet je het niveau van taalverzorging van de kandidaat en kun je hier gericht op selecteren.

HomeTaaltoets

Zij ontwikkelen hun talenten al met de Taaltoets

Borg een representatief taalniveau in je dienstverlening en interne communicatie

In een globaliserende wereld is het steeds belangrijk dat je je goed kunt uitdrukken in verschillende talen. Bij steeds meer functies is dagelijks contact met iemand die een andere taal spreekt heel normaal. Wil je dat dit representatief gebeurt, dan is het cruciaal dat je medewerkers de verschillende taalvaardigheden goed beheersen, zoals; spreken, luisteren, lezen en schrijven. MatchQ kan het taalniveau van je medewerkers en kandidaten snel inzichtelijk maken met verschillende standaardtests. MatchQ heeft taaltesten beschikbaar voor Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Hoe onze klanten de Taaltoets beoordelen:

9/10

9/10

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement bieden wij de mogelijkheid om een vaste prijs per maand te betalen en een staffelprijs per assessmentafname. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen met een vaste bundelprijs en fair use.

Vraag een abonnement aan

Bij een abonnement betaal je een vaste prijs per maand en een staffelprijs per assessmentafname. Deze vorm is aantrekkelijk bij een stabiele testbehoefte en een volume van meer dan 200 assessments per jaar.

  • Eigen look & feel
  • Custom database inrichting
  • Toegang tot MatchQ Analytics
  • Voordelig bij hoog volume testing

Wat zeggen onze klanten over MatchQ?

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Download dan de gratis brochure.