Talentanalyse

Op basis van statistische analyses brengen we succesvol werkgedrag in kaart. Veel voorkomende sterke punten en/of valkuilen binnen een team of afdeling maken we hierbij inzichtelijk. Aan de hand hiervan kunnen we ontwikkelpunten bepalen, profielen opstellen en advies geven dat past bij de doelstellingen van de organisatie. Dit is een maatwerkproject waarbij de maken stappen afhankelijk zijn van de vraag. Vraag advies bij één van onze consultants.

HomeTalentanalyse

Welk werkgedrag past bij succesvolle performance?

Met de GedragsIndicator meten wij het werkgedrag van de huidige
medewerkers. Idealiter verzamelen wij de resultaten van de hele groep
medewerkers. Met een grote dataset kunnen we met meer zekerheid
vaststellen welke gedragskenmerken (on)succesvol zijn. Naast het uitzetten
van de GedragsIndicator bij medewerkers ontvangen wij graag de objectieve
performance, bijvoorkeur KPI’s, van deze medewerkers. Op deze manier kan de vertaalslag gemaakt worden welke gedragskenmerken typerend zijn voor succesvolle performance. Deze analyse kan anoniem.

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement bieden wij de mogelijkheid om een vaste prijs per maand te betalen en een staffelprijs per assessmentafname. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen met een vaste bundelprijs en fair use.

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Download dan de gratis brochure.