Talentanalyse

Op basis van statistische analyses brengen we succesvol werkgedrag in kaart. Veel voorkomende sterke punten en/of valkuilen binnen een team of afdeling maken we hierbij inzichtelijk. Aan de hand hiervan kunnen we ontwikkelpunten bepalen, profielen opstellen en advies geven dat past bij de doelstellingen van de organisatie. Dit is een maatwerkproject waarbij de maken stappen afhankelijk zijn van de vraag. Vraag advies bij één van onze consultants.

HomeTalent Analyse

Welk werkgedrag past bij succesvolle performance?

Met de GedragsIndicator meten wij het werkgedrag van de huidige medewerkers. Idealiter verzamelen wij de resultaten van de hele groep medewerkers. Met een grote dataset kunnen we met meer zekerheid vaststellen welke gedragskenmerken (on)succesvol zijn. Naast het uitzetten van de GedragsIndicator bij medewerkers ontvangen wij graag de objectieve performance, bijvoorkeur KPI’s, van deze medewerkers. Op deze manier kan de vertaalslag gemaakt worden welke gedragskenmerken typerend zijn voor succesvolle performance. Deze analyse kan anoniem.

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.