zet de nieuwe norm

Talent Solutions

Onderzoek naar (on)succesvol gedrag schept een helder beeld van wat er wel en wat er niet werkt op de werkvloer. Het geeft je inzicht waar eventuele bottlenecks zitten op de route naar je gewenste situatie.

Talent Insights voor meer inzicht

Met de unieke MatchQ gedragsindicator bieden we organisaties inzicht in (on)succesvol werkgedrag. Inzicht dat uiterst relevant is voor de selectie, training, ontwikkeling en doorstroom van medewerkers en kandidaten.

Een helder begrip van wat succesvolle en minder succesvolle gedragsfactoren binnen een organisatie zijn, geeft richting aan recruiters, trainers en managers. Bovendien maakt het duidelijk waar de individuele ontwikkeling van je medewerkers of kandidaten op gericht moet zijn.

Talent Selection voor betere keuzes

Als specialist op het gebied van (pre-)selectie biedt MatchQ een flexibel online platform met concrete en breed in te zetten talent assessment tools, die je zowel kwantitatief als kwalitatief voor ieder functieniveau kunt inzetten.

MatchQ biedt een op maat inrichting van het selectieproces, gericht op:

  • efficiency en objectivering van werkwijze
  • verbetering van de kwaliteit van de instroom
  • verhoging van de benuttingsgraad van de kandidatenpool
  • reductie van verloop van medewerkers of kandidaten

Talent Improvement voor meer succes

Het inzetten van de MatchQ solutions leidt niet alleen tot betere beslissingen in het selectieproces, maar levert je ook waardevolle informatie op voor de aansturing en ontwikkeling van je medewerkers of kandidaten.

Zittend en instromend arbeidspotentieel zo optimaal mogelijk inzetten en ontwikkelen, levert een significante bijdrage aan een hogere medewerkerstevredenheid, een hogere kwaliteit van je workforce en een langere verblijfsduur van je werknemers of kandidaten. De MatchQ coach- en talentrapportages bieden concrete handvatten om je hierbij te helpen.

Organisaties groeien dankzij de instroom van succesvolle medewerkers. Welk talent maakt jouw organisatie succesvol?


Lees het interview met MatchQ op FlexNieuws >

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw organisatie?

Test het zelf met de gedragsindicator!

Meer weten over onze oplossingen en online assessment tools? Ontdek wat we voor jou en je talenten kunnen betekenen!

Vraag vandaag nog de online demo aan en je ontvangt per e-mail een uitnodiging om zelf de MatchQ gedragsindicator te testen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.