Trainingen

Om zelf de resultaten van de GedragsIndicator te leren interpreteren kun je diverse trainingen volgen. Op deze manier kun je zelf de waardevolle informatie uit de gedragsprofielen van je kandidaten of medewerkers halen. Daarnaast hebben we ook een teambuilding training en een zelfreflectietraining.

HomeTrainingen

Basistraining Gedragsmodel

De basistraining bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. In het deel theorie wordt het gedragsmodel, de kwaliteiten en valkuilen per gedragsrol en de wisselwerking van gedragsrollen behandeld. Deze kennis wordt vervolgens toegepast in de praktijk door te oefenen met het interpreteren van de rapportages van de GedragsIndicator.

Verdiepingstraining Gedragsmodel​

De verdiepingstraining Gedragsmodel is het vervolg op de basistraining, waarin er dieper wordt ingegaan op de gedragskenmerken. Deze training bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Tijdens de theorie worden de gedragskenmerken, het interpreteren van de ruwe data en de combinaties van gedragskenmerken behandeld. Deze kennis wordt vervolgens toegepast in de praktijk door te oefenen met het interpreteren van de ruwe data van de GedragsIndicator. Vervolgens krijg je na de training 2 x oefenprofielen toegestuurd en worden er twee sessies ingepland om deze oefenprofielen te bespreken. Bij een positieve beoordeling van een MatchQ consultant ontvang je het certificaat Member.

Teambuilding

Met onze teambuilding training versterk je de effectiviteit en de onderlinge binding van een team. Je krijgt inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen. Dit geeft je de mogelijkheid om een duidelijk beeld te krijgen hoe het team elkaar aanvult en versterkt.

Teambuilding betekent het verbeteren van de interactie en communicatie tussen teamleden, waardoor synergie ontstaat. Hierdoor kan het team effectiever en efficiënter samenwerken, evenals kwaliteiten beter worden benut. Je leert hoe je knelpunten kunt inventariseren en analyseren, maar ook hoe je beter kunt samenwerken in een team. Of het nu gaat om een afdelingsteam, een projectteam, een verkoopteam of een sportteam.

Zelfreflectietraining

Dit is een één op één training waarbij je inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten en valkuilen om zo een realistisch zelfbeeld te creëren. Je onderzoekt hoe jij je gedraagt in bepaalde situaties en welk effect jouw gedrag heeft op anderen. Je krijgt helder waar bij jou de uitdaging zit en hoe jouw kernkwaliteiten je hierbij kunnen helpen.

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.