Trainingen

Om zelf de resultaten van de GedragsIndicator te leren interpreteren kun je diverse trainingen volgen. Op deze manier kun je zelf de waardevolle informatie uit de gedragsprofielen van je kandidaten of medewerkers halen. Daarnaast hebben we ook een teambuilding training en een zelfreflectietraining.

HomeTrainingen

Training Gedragsmodel

We bieden één op één, duo- of groepstrainingen van tussen 3 en 6 personen aan. De training voor het interpreteren van de resultaten van de GedragsIndicator bieden we op twee niveaus aan: de basistraining en de verdiepingstraining.

Zelfreflectietraining

Dit is een één op één training waarbij je inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten en valkuilen om zo een realistisch zelfbeeld te creëren. Je onderzoekt hoe jij je gedraagt in bepaalde situaties en welk effect jouw gedrag heeft op anderen. Je krijgt helder waar bij jou de uitdaging zit en hoe jouw kernkwaliteiten je hierbij kunnen helpen.

Teambuilding

Met onze teambuilding training versterk je de effectiviteit en de onderlinge binding van een team. Je krijgt inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen. Dit geeft je de mogelijkheid om een duidelijk beeld te krijgen hoe het team elkaar aanvult en versterkt.

Teambuilding betekent het verbeteren van de interactie en communicatie tussen teamleden, waardoor synergie ontstaat. Hierdoor kan het team effectiever en efficiënter samenwerken, evenals kwaliteiten beter worden benut. Je leert hoe je knelpunten kunt inventariseren en analyseren, maar ook hoe je beter kunt samenwerken in een team. Of het nu gaat om een afdelingsteam, een projectteam, een verkoopteam of een sportteam.

Gericht advies?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze services? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.

Onze trainingen

Eén op één training

Nu 20% korting

500400

Training over het Gedragsmodel in één op één vorm. Deze training is alleen te volgen in combinatie met de GedragsIndicator.

Duo training

Nu 20% korting

1000800

Training over het Gedragsmodel in duovorm. Deze training is alleen te volgen in combinatie met de GedragsIndicator.

Groepstraining

Nu 20% korting

15001200

Training over het Gedragsmodel in groepsvorm. Deze training is alleen te volgen in combinatie met de GedragsIndicator.

Teambuilding

Nu 20% korting

15001200

Teambuilding training waarbij je inzicht krijgt in ieders kwaliteiten en valkuilen om zo meer onderlinge synergie te creëren.

Zelfreflectietraining

Nu 20% korting

500400

Eén op één training waarbij je inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten en valkuilen om zo een realistisch zelfbeeld te creëren.