023 888 1000

Vacatures

Consultant MatchQ

32-40 uur per week, standplaats Breukelen

Het bedrijf

MatchQ is volop in ontwikkeling en heeft ambitieuze plannen. Als onderdeel van een holding waar ook een groot development team in Oekraïne onder valt, zijn we hard bezig om ons product en dienstverlening naar het volgende niveau te brengen.

MatchQ is gedragsspecialist en heeft als missie om organisaties succesvol te laten zijn in verandering. Samen met onze klanten vertalen we de gekozen koers naar gevolgen voor gedrag en bieden we concrete adviezen en handvatten hoe selectie, ontwikkeling en aansturing van medewerkers daarop in te richten.

Met behulp van onze slimme assessmentsoftware kunnen we inzichtelijk maken welke gedragsfactoren bepalend zijn voor succes. Door deze assessmentinstrumenten op maat in te zetten, stellen we onze klanten in staat om hun talent optimaal te benutten en de effectiviteit van hun selectieproces te vergroten.

Wat ga je doen?

Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, die in een veranderend werkveld jouw hulp nodig hebben bij vraagstukken aangaande recruitment of organisatieontwikkeling. Je begrijpt de processen van de klant en adviseert hen proactief over de inzet van onze instrumenten.

Middels kwalitatief en kwantitatief onderzoek maak je eventuele knelpunten inzichtelijk en kun je de klant adviseren in de te maken keuzes. Tevens ben je in staat om klanten te begeleiden bij inhoudelijke vragen.

Je wordt onderdeel van het MatchQ team, dat bestaat uit 3 (senior) consultants, 2 sales managers, een product owner en een ontwikkelteam in Oekraïne. Je rapporteert aan de Manager Delivery.

Wat wij bieden
 • MatchQ is een organisatie met korte lijnen en biedt je de kans om onderdeel te zijn van vernieuwende ontwikkelingen
 • Je werkt in een jong team met enthousiaste collega’s waar je veel van kunt leren en er worden kansen geboden je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf
 • Je krijgt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een concurrerend salaris, 26 vrije dagen (o.b.v. 40 uur), premievrije pensioenregeling en lease auto
 • Ons kantoor in Breukelen is prachtig gelegen aan de Vecht en heeft een douche zodat er voor, na of onder werktijd hardgelopen kan worden
Wat breng je mee?
 • Je bent een zelfstarter met energieke uitstraling, proactief, stressbestendig, gevoel voor humor en je voelt je prettig in een dynamische omgeving
 • Je hebt een opleiding op WO niveau
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een adviserende rol of in projectmanagement
 • Je bent communicatief zeer vaardig en bent een stevige gesprekspartner
 • Je hebt affiniteit met psychologie en/of assessmentmethodieken
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • In het bezit van een rijbewijs B
Interesse?

Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar info@MatchQ.nl onder vermelding van “vacature Consultant”. Een assessment zal uiteraard onderdeel van de verdere selectieprocedure uitmaken.

Als je vragen hebt over deze vacature, kun je contact opnemen met Maarten Kalle via telefoonnummer 06-83581922.

Gezocht:
Consultant MatchQ

MatchQ gaat haar team uitbreiden.
Klik op "meer" om de vacature te bekijken.

MEER

Vraag nu een demo aan

Maak nu direct kennis met
de mogelijkheden van het
MatchQ Indicator Systeem.

MEER
023 888 1000