GedragsIndicator

Breng werkgedrag, kwaliteiten en competenties van jouw medewerkers in kaart

Breng werkgedrag, kwaliteiten en competenties van jouw medewerkers in kaart

De GedragsIndicator is onze unieke gedragsvragenlijst en voorspelt concreet werkgedrag. Kandidaten of medewerkers worden niet beoordeeld op wie ze zijn, maar op wat ze doen. Je krijgt inzicht in het intrinsieke gedrag dat moeilijk ontwikkelbaar is en ontwikkelbaar gedrag dat bestaat uit vaardigheden die je kunt aanleren.

HomeGedragsIndicator

Zij ontwikkelen hun talenten al met de GedragsIndicator

Wij kijken niet naar
wie iemand is, maar naar
wat iemand doet

Onze GedragsIndicator is ontwikkeld in samenwerking met Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden. Bewust meten wij werkgedrag en niet de persoonlijkheid. De effectiviteit van mensen in hun werk wordt namelijk bepaald door wat ze doen met hun kennis & kunde en niet per se door hoe ze zijn. Je ziet in de praktijk dat je in je werk wordt beoordeeld op wat je doet op de werkvloer. Daarnaast is gedrag ontwikkelbaar en geeft het inzicht in iemands groeipotentieel. Door concreet werkgedrag te meten met dit assessment geven we je zo gericht mogelijk inzicht in waar iemand sterk in is en waar er ruimte is voor ontwikkeling.

Met één assessment toegang tot meerdere rapportages

Een kandidaat of medewerker maakt de GedragsIndicator en vervolgens kun je van verschillende rapportages gebruik maken om de resultaten in te zien. Dit zijn het Match Rapport, Coach Rapport en Talent Rapport. De rapportages bevatten o.a.:

 • het voorkeurswerkgedrag in ons kleurenmodel
 • een samenvatting van het werkgedrag
 • ontwikkelmogelijkheden
 • aandachtspunten
 • interviewvragen
 • praktische coach handvatten
 • competenties

De GedragsIndicator: meer dan alleen een assessment

De GedragsIndicator kan ook als basis fungeren voor onderzoek. Voor het beste inzicht in wat het succesvolle gedrag is op de werkvloer kunnen we een op maat normprofiel opstellen. Dit normprofiel vormt dan letterlijk de norm voor het succesvolle gedrag dat gevraagd wordt in een functie. Hoe we een normprofiel opstellen kun je vinden onder profiling. Naast het opstellen van een normprofiel op maat, kun je ook gebruik maken van diverse generieke normprofielen uit ons portfolio.

Hoe onze klanten de GedragsIndicator beoordelen:

8,5/10

8.5/10

Probeer de GedragsIndicator nu gratis!

Het unieke aan de assessments van MatchQ is, dat ze een voorspellende waarde hebben die is gebaseerd op concreet werkgedrag, in plaats van op persoonlijkheid. Want zeg nou zelf, je wordt toch beoordeeld op hetgeen wat je doet, niet op wie je bent? Benieuwd hoe wij concreet werkgedrag meten? Probeer onze unieke GedragsIndicator nu gratis uit!

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement betaal je een vaste prijs per maand en een staffelprijs per assessmentafname. Deze vorm is aantrekkelijk bij een stabiele testbehoefte en een volume van meer dan 200 assessments per jaar.

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Eigen look & feel
 • Custom database inrichting
 • Toegang tot MatchQ Analytics
 • Voordelig bij hoog volume testing

Wat onze klanten vinden: