GedragsIndicator

Breng werkgedrag, kwaliteiten en competenties van jouw medewerkers in kaart

De GedragsIndicator is onze unieke gedragsvragenlijst en voorspelt concreet werkgedrag. Kandidaten of medewerkers worden niet beoordeeld op wie ze zijn, maar op wat ze doen. Je krijgt inzicht in het intrinsieke gedrag dat moeilijk ontwikkelbaar is en ontwikkelbaar gedrag dat bestaat uit vaardigheden die je kunt aanleren.

HomeGedragsIndicator

Zij ontwikkelen hun talenten al met de GedragsIndicator

Wij kijken niet naar
wie iemand is, maar naar
wat iemand doet

Onze GedragsIndicator is ontwikkeld in samenwerking met Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden. Bewust meten wij werkgedrag en niet de persoonlijkheid. De effectiviteit van mensen in hun werk wordt namelijk bepaald door wat ze doen met hun kennis & kunde en niet per se door hoe ze zijn. Je ziet in de praktijk dat je in je werk wordt beoordeeld op wat je doet op de werkvloer. Daarnaast is gedrag ontwikkelbaar en geeft het inzicht in iemands groeipotentieel. Door concreet werkgedrag te meten met dit assessment geven we je zo gericht mogelijk inzicht in waar iemand sterk in is en waar er ruimte is voor ontwikkeling.

Met één assessment toegang tot meerdere rapportages​

Match rapport

Het Match rapport bevat ons kleurenmodel, waarin de resultaten van het voorkeurswerkgedrag van jouw kandidaat worden weergegeven. Hierbij is het werkgedrag samengevat, zijn de ontwikkelmogelijkheden van jouw kandidaat uiteengezet en vind je de aandachtspunten en interviewvragen.

Talent rapport

In het Talent rapport worden gedragskenmerken vertaald naar competenties. Hierdoor heb je direct inzichtelijk in hoeverre jouw kandidaat scoort op deze competenties.

Aangezien het Talent Rapport ook een set aan functiegebieden en branches bevat, wordt gemakkelijk zichtbaar of jouw kandidaat hierbij past en wat zijn scores zijn.

Coach rapport

Het Coach rapport geeft praktische handvatten die gebruikt kunnen worden voor de ontwikkeling van competenties en gedragskwaliteit.

In het rapport wordt ingezoomd op het gedragsprofiel van jouw kandidaat. Hierbij geven wij inzicht in de ontwikkel (on)mogelijkheden en geven wij hierover advies.

Kandidaat rapport

Nadat jouw kandidaat een online assessment heeft ingevuld, ontvangt hij of zij het Kandidaat rapport. Dit rapport is een waardevrije persoonlijke terugkoppeling op zijn of haar voorkeursgedrag.

Arbeidsmarktscan*

Onze arbeidsmarktscan geeft inzicht in het voorkeurswerkgedrag, de kwaliteiten, talenten, competenties, ontwikkelmogelijkheden en de match met verschillende functies of branches. Op deze manier geeft de scan een duidelijk beeld van iemands huidige kansen op de arbeidsmarkt, maar geeft het tegelijkertijd richting aan een eventuele volgende stap in iemands carrière.

De arbeidsmarktscan van MatchQ is goedgekeurd door het ministerie van SZW

*Dit extra rapport is tegen een meerprijs af te nemen. Neem hiervoor contact op met onze consultants.

Learning Agility*

Ons Learning Agility rapport geeft inzicht in hoeverre iemand in nieuwe situaties wendbaar en veerkrachtig is. In dit rapport wordt er gerapporteerd op de vijf dimensies: Change Agility, Mental Agility, People Agility, Results Agility en Self-awareness.

Met dit rapport wordt duidelijk welke mensen nodig zijn om jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

*Dit extra rapport is tegen een meerprijs af te nemen. Neem hiervoor contact op met onze consultants.

Leiderschapsstijlen*

Ons Leiderschapsstijlen rapport geeft inzicht in de verschillende stijlen die de leidinggevende hanteert bij het leidinggeven.

Deze resultaten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om na te gaan of de leiderschapsstijl past bij het team of de organisatie.

*Dit extra rapport is tegen een meerprijs af te nemen. Neem hiervoor contact op met onze consultants.

De GedragsIndicator: meer dan alleen een assessment

De GedragsIndicator kan ook als basis fungeren voor onderzoek. Voor het beste inzicht in wat het succesvolle gedrag is op de werkvloer kunnen we een op maat normprofiel opstellen. Dit normprofiel vormt dan letterlijk de norm voor het succesvolle gedrag dat gevraagd wordt in een functie. Hoe we een normprofiel opstellen kun je vinden onder profiling.

Naast het opstellen van een normprofiel op maat, kun je ook gebruik maken van diverse generieke normprofielen uit ons portfolio.

Hoe onze klanten de GedragsIndicator beoordelen:

8,5/10

8.5/10

Probeer de GedragsIndicator nu gratis!

Het unieke aan de assessments van MatchQ is, dat ze een voorspellende waarde hebben die is gebaseerd op concreet werkgedrag, in plaats van op persoonlijkheid. Want zeg nou zelf, je wordt toch beoordeeld op hetgeen wat je doet, niet op wie je bent? Benieuwd hoe wij concreet werkgedrag meten? Probeer onze unieke GedragsIndicator nu gratis uit!

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om de GedragsIndicator af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement bieden wij de mogelijkheid om een vaste prijs per maand te betalen en een staffelprijs per assessmentafname. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen met een vaste bundelprijs en fair use.

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eigen look & feel
  • Custom database inrichting
  • Toegang tot MatchQ Analytics
  • Voordelig bij hoog volume testing

Wat zeggen onze klanten over MatchQ?

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Download dan de gratis brochure.