Skilltests

Maak hardskills meetbaar met onze verschillende interactieve online testen

Welke vaardigheden zijn het belangrijkst bij de functies in jouw bedrijf? MatchQ heeft een breed palet aan skilltests die inzichtelijk maken of jouw kandidaat over de hard skills beschikt om goed te functioneren. Voorkom missers en toets specifieke skills al tijdens je selectieproces. 

HomeSkilltests

Zij ontwikkelen hun talenten al met onze Skilltests

Toets je kandidaten op specifieke skills

Om bepaalde skills te toetsen zijn er verschillende assessments beschikbaar. Gaat een kandidaat als callcenter medewerker aan de slag en wil je weten hoe hij/zij via de telefoon overkomt? Zet dan een telefonische pitch in. Wil je weten hoe iemand op een specifieke situatie reageert per mail? Daar hebben we verschillende e-mailtoetsen voor. Deze en nog vele andere skills kunnen met MatchQ worden gemeten.

MatchQ Skilltests

3D inspectie

Computerskills

Technische toets

Webcaretoets

Emailtoets

Telefonische pitch

Werksimulatie

Audiotoets

Rekentoets

Typetoets

Hoe onze klanten de Skilltests beoordelen:

8,1/10

8.1/10

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement bieden wij de mogelijkheid om een vaste prijs per maand te betalen en een staffelprijs per assessmentafname. Ook is het mogelijk om een abonnement af te nemen met een vaste bundelprijs en fair use.

Vraag een abonnement aan

Liever een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Vul het formulier in. Onze consultant neemt vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Eigen look & feel
  • Custom database inrichting
  • Toegang tot MatchQ Analytics
  • Voordelig bij hoog volume testing

Wat zeggen onze klanten over MatchQ?

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Download dan de gratis brochure.